Previous
Next

VERSLININKO KELIAS Į SĖKMĘ - Colin Barrow, Robert Brown, Liz Clarke

SKU #VERSLININKO KELIAS Į SĖKMĘ Kategorija Verslas ir ekonomika Yra sandėlyje 1 Vienetas
17,00 €
12,00 €
Su mokesčiais
0/5

„Verslininko kelias į sėkmę“ yra knyga, kuri siekia padėti verslininkams ir įmonių savininkams išvengti dažnai pasitaikančių klaidų, kurios gali sukelti įmonės bankrotą ar stagnaciją. Per įžvalgas ir analizes, knyga teikia praktinių patarimų, kaip valdyti smulkią įmonę ir kaip užtikrinti jos ilgalaikį augimą ir sėkmę.

Dalintis

Knygoje „Verslininko kelias į sėkmę“ autoriai Colin Barrow, Robert Brown ir Liz Clarke analizuoja daugelį iššūkių ir klaidų, su kuriomis susiduria verslininkai, ypač pradedantieji. Knyga skelbia liūdną statistiką, kad dauguma smulkių įmonių nesugeba išgyventi ilgalaikėje perspektyvoje, ir teikia sprendimus, kaip šias tendencijas pakeisti.

Pateikiami įvairūs strateginiai ir taktiniai patarimai, kaip kurti ir plėtoti verslą, kaip valdyti finansus, kaip suprasti rinką ir kaip sukurti veiksmingas pardavimų ir rinkodaros strategijas. Taip pat aptariamos verslo etikos, teisės ir reguliavimo temos, kad verslininkai galėtų geriau suprasti, kaip veikia verslo aplinka.

Knyga taip pat siūlo praktinius patarimus apie įmonės kultūros kūrimą, komandos valdymą ir inovacijų skatinimą. Autoriai taip pat aptaria, kaip tinkamai planuoti ir vertinti verslo veiklą, kaip priimti gerus sprendimus ir kaip reaguoti į nepalankias rinkos tendencijas ar konkurenciją.

„Verslininko kelias į sėkmę“ yra privaloma skaityti visiems, kurie nori pradėti savo verslą arba nori pagerinti esamo verslo veiklą. Praktiniai patarimai, analizės ir atvejų studijos padės verslininkams išvengti dažnų klaidų ir padės jiems kurti tvirtesnes ir ilgaamžesnes įmones.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)