Previous
Next

Sun-Tzu gyvenimas šventame Vilniaus mieste – Ričardas Gavelis

SKU sun tzu Kategorija Knygos
18,00 €
14,00 €
Su mokesčiais
0/5

„Sun-Tzu gyvenimas šventame Vilniaus mieste“ yra Ričardo Gavelio romaną, kuris yra autoriaus paskutinis kūrinys, išleistas po jo mirties. Romanas pasakoja apie Sun-Tzu, karinės strategijos meistro, gyvenimą metaforiškame Vilniaus mieste, kuriame kiekvienas elementas turi simbolinę reikšmę. Autorius tęsia savo stilių, būdingą ankstesniems jo darbams, pasižyminčiu skaudžia ironija, cinizmu ir sarkazmu. Gavelis sukuria unikalų Vilniaus vaizdinį kaip apgavikų, vaiduoklių ir visatos miestą, taip atskleisdamas gyvenimo paradoksus ir absurdiškumą.

Dalintis

Romanas „Sun-Tzu gyvenimas šventame Vilniaus mieste“ yra unikalus literatūrinis kūrinys, kuriame susipina istorinės, filosofinės ir simbolinės gijos. Autorius Ričardas Gavelis permeta klasikinio kinų stratego Sun-Tzu figūrą į savitą Vilniaus kontekstą, kuris tampa lauku žmogaus būties ir gyvenimo paradoksų tyrinėjimui. Gavelio kūrybinis stilius, pasižymintis ironija, cinizmu ir nepaprastu užmoju, leidžia skaitytojui įžvelgti gyvenimo ir mirties temas nauju kampu.

Autorius sukūrė savitą Vilniaus vaizdinį, kuris veikia kaip metafora apie gyvenimo netikrumą, absurdiškumą ir nepastovumą. Gavelis, būdamas vienas ryškiausių moderniosios lietuviškos literatūros atstovų, šiame romane tęsia savo unikalią interpretaciją apie žmogaus gyvenimą ir pasaulio suvokimą. Knyga yra kupina simbolių, metaforų ir filosofinių apmąstymų, suteikiant skaitytojui galimybę pažvelgti į žmonių egzistenciją ir gyvenimo prasmę giluminėje perspektyvoje.

Romanas yra labiau nei tik literatūrinis kūrinys, jis yra meditacija apie gyvenimo prigimtį ir žmogaus vietą šiame pasaulyje, ir kaip Ričardo Gavelio kūrybinė legacija, knyga atveria skaitytojui galimybę pažvelgti į gyvenimo dilemas ir iššūkius nauja, praturtinta perspektyva.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)