Previous
Next

Aleksandras Diuma - TRYS MUŠKIETININKAI

SKU #Aleksandras Diuma TRYS MUŠKIETININKAI Kategorija Knygos Yra sandėlyje 1 Vienetas
11,00 €
7,00 €
Su mokesčiais
0/5

"Trys muškietininkai" yra vienas iš labiausiai žinomų ir mėgstamų Aleksandro Diumos kūrinių, pasakojantis apie draugystę, ištikimybę ir nuotykius. Ši adaptuota versija Malvinos Vogel suteikia galimybę naujai atrasti šią klasikinę istoriją, kurioje pagrindinis šūkis "Vienas už visus, visi už vieną" išlieka amžinas.

Dalintis

Ši knyga pasakoja apie jauną kariūną d'Aetanjaną, kuris iš savo provincijos miestelio atvyksta į Paryžių su svajone tapti muškietininku. Netrukus jis susipažįsta ir draugauja su trimis muškietininkais - Atu, Portu ir Arami. Drauge jie patiria įvairių nuotykių, kovodami su klastingais priešais ir gindami Prancūzijos karalienės Anos garbę prieš galingo kardinolo Rišeljė velniškus planus.

Istorija pasakoja apie garbę, meilę, draugystę ir išdavystę, įtraukdama skaitytoją į 17-ojo amžiaus Prancūzijos karališkojo dvoro intrigas ir herojiškas kautynes. Diuma sugeba sukurti nepaprastai gyvą ir įtraukiančią pasaulį, kur kiekvienas veiksmas ir sprendimas turi svarbių pasekmių. "Trys muškietininkai" yra nuotykių literatūros šedevras, kuris išlieka populiarus ir mėgstamas visų amžiaus grupių skaitytojų.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)