Previous
Next

Susan Forward - EMOCINIS ŠANTAŽAS

SKU Susan Forward - EMOCINIS ŠANTAŽAS Kategorija Knygos
12,00 €
10,00 €
Su mokesčiais
0/5

„Emocinis šantažas“ yra knyga, kurią parašė Susan Forward. Ji nagrinėja emocijų manipuliacijos temas, kaip žmonės dažnai tampa emocinio šantažo aukomis savo artimųjų, kolegų ar vadovų rankose. Knyga padeda atpažinti šantažo ženklus ir siūlo strategijas, kaip apsisaugoti nuo tokių manipuliacijų, leisdama skaitytojams išlaikyti savo asmeninę laisvę ir orumą.

Dalintis

Susan Forward knyga „Emocinis šantažas“ yra puikus pagalbininkas tiems, kurie jaučia, kad yra manipuliuojami ar šantažuojami savo artimųjų, kolegų, ar vadovų. Knygoje detaliai aptariamos emocinės manipuliacijos strategijos, kuriomis žmonės dažnai bando kontroliuoti kitus, ir pateikiami konkretūs patarimai, kaip apsisaugoti nuo tokio elgesio.

Knyga skaido emocinio šantažo mechanizmus į suprantamas dalis, atskleidžia, kaip žmonės naudoja baimę, kaltę ir pareigą, kad priverstų kitus elgtis pagal jų norus. Taip pat pateikiami praktiniai patarimai ir įžvalgos, kaip įveikti emocinį šantažą ir išsaugoti savo asmeninę laisvę bei orumą.

Susan Forward, turinti daugelio metų patirtį kaip terapeutė, dalijasi savo žiniomis ir patirtimi, kaip atpažinti emocinio šantažo požymius ir kaip elgtis, kai susiduriate su šia problema asmeniniame ar profesiniame gyvenime.

„Emocinis šantažas“ yra ne tik informatyvi, bet ir praktiška knyga, kuri padės skaitytojams atskleisti ir įveikti šantažo ir manipuliacijos problemas savo gyvenime. Knyga yra gausiai pavyzdžių, kurie padės geriau suprasti šios problemos esmę, ir suteiks jums įrankių ir strategijų, kaip geriau apsisaugoti nuo emocinio šantažo.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)