Previous
Next

Dievo Knyga: Biblinių Istorijų Pasakojimas Walter Wangerin Perspektyva

Kategorija Knygos Yra sandėlyje 1 Vienetas
15,00 €
9,00 €
Su mokesčiais
0/5

"Dievo Knyga" yra Walter Wangerin šedevras, kuriame bibliniai pasakojimai gauna naują gyvenimą. Autorius pasitelkia savo literatūrinį meistriškumą, kad iš naujo pažvelgtų į žinomas dvasines istorijas, suteikdamas joms gilumą ir šiuolaikišką kontekstą.

Dalintis

Walter Wangerin "Dievo Knygoje" sukuria įtraukiančią ir gyvą naratyvą, vedantį per gausybę biblinių pasakojimų – nuo pasaulio kūrimo iki naujojo Testamento laikų. Autorius sugeba pasakoti senąsias istorijas taip, kad jos tampa aktualesnės ir artimesnės šiuolaikiniam skaitytojui, pabrėždamas žmogiškumą ir moralines dilemas, su kuriomis susiduria veikėjai. Šis romanas ne tik praturtina religinę literatūrą, bet ir leidžia skaitytojams gilintis į filosofines ir etines diskusijas. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori naujo požiūrio į tradicines šventraščio istorijas ir ieško įkvepiančios bei mintimis provokuojančios literatūros.

#WalterWangerin #DievoKnyga #BiblinėsIstorijos #ReliginėLiteratūra #LiteratūrinisMeistriškumas #DvasinėsIstorijos #ŠiuolaikinisKontekstas #Filosofija #Etika #Šventraštis

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)