Previous
Next

Mažmožių Dievas – Arundhati Roy Šedevras, Pasakojantis Apie Sudėtingą Gyvenimą Indijoje

Kategorija Knygos Yra sandėlyje 1 Vienetas
15,00 €
10,00 €
Su mokesčiais
0/5

Arundhati Roy knygoje "Mažmožių Dievas" atskleidžiamas nuožmus ir kartu poezijos persmelktas gyvenimas Indijoje. Ši knyga – lyg muzikinis kūrinys, kuriame skamba šeimos ryšiai, socialinės klasės ir politiniai konfliktai, apipinti turtinga kultūrine tapestry.

Dalintis

"Mažmožių Dievas" yra nepaprastai jautrus, gražiai parašytas romanas, kuris tyrinėja sudėtingą žmonių gyvenimą ir skirtingų klasės bei kastų sąveiką Indijoje. Arundhati Roy sukuria nepakartojamą pasakojimą apie meilę, išdavystę ir nesantaiką, paaiškindama, kaip asmeniniai likimai yra neatskiriami nuo istorinių ir politinių procesų. Knygos naratyvas – tai lyriškas ir stiprus, parodantis, kaip net mažiausi gyvenimo sprendimai gali turėti didžiulį poveikį. Kūrinys priverčia skaitytojus susimąstyti apie socialinį teisingumą ir asmeninę etiką, bei yra privalomas kiekvienam, kuris vertina gilų literatūrinį meną ir sociokultūrinę refleksiją.

#ArundhatiRoy #MažmožiųDievas #IndijosKultūra #SocialinėKlasė #PolitiniaiKonfliktai #KastųSistema #ŠeimosRyšiai #LiteratūrinisMenas #SociokultūrinėRefleksija #GyvenimoSprendimai

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)