Previous
Next

Orchidėjų Namai – Istorinis Lucinda Riley Romantas, Praeities Paslaptys ir Šeimos Istoriija

Kategorija Knygos Yra sandėlyje 1 Vienetas
15,00 €
8,00 €
Su mokesčiais
0/5

Lucinda Riley "Orchidėjų Namai" atveria slaptų praėjusių laikų duris, kviesdamas tyrinėti sudėtingus šeimos santykius ir atskleidžiant paslaptis, glūdinčias senovinėje dvaro sodyboje. Ši knyga – tarsi laiko mašina, nukelianti į prabangų ir paslaptingą praeitį.

Dalintis

"Orchidėjų Namai" yra jausmingas, Lucinda Riley sukurtas romanas, kuris žavingai perteikia meilės ir ištikimybės temas, skleidžiančias šilumą per kartų istorijas. Romanas pasakoja apie sudėtingas šeimos ryšių dinamikas, kurios persipina su praėjusių amžių romantika ir intriga. Lucinda Riley rašymo stilius suteikia knygai neeilinį detalių tikslumą, leidžiantį skaitytojui patirti kiekvieną emociją ir aprašomos aplinkos pojūtį. Ideali pasirinkimas tiems, kurie mėgsta istorinius romanus su gilia psichologine įžvalga bei nori panirti į praeities pasaulio grožį ir kompleksiškumą.

#LucindaRiley #OrchidėjųNamai #IstorinisRomanas #PraeitiesPaslaptys #ŠeimosIstorija #RomantiškaLiteratūra #MeilėsTema #IštikimybėsMotyvai #KartųIstorijos #EmocinisNaratyvas

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)