VL. Saudargienės Siminskaitės 1942 m. Rinkinys: Žaidimai, Pratimai ir Mankštos

Kategorija Knygos Yra sandėlyje 1 Vienetas
15,00 €
Su mokesčiais
0/5

Unikalus kolekcinis rinkinys, sukurtas VL. Saudargienės ir Siminskaitės, pasižymi autentiškais 1942 m. žaidimais, pratimais ir mankštomis. Šis leidinys yra puikus pasirinkimas kolekcionuojantiems istorinius edukacinius artefaktus bei visiems, besidomintiems autentiškomis praeities fizinio ugdymo metodikomis.

Dalintis

VL. Saudargienės ir Siminskaitės parengtas 1942 m. rinkinys yra kruopščiai išsaugotas fizinio aktyvumo paveldas, atgaivinantis praėjusio amžiaus žaidimus, pratimus ir mankštas. Kolekcinė knyga leidžia ne tik pažinti, bet ir įtraukti istorinius fizinio rengimo elementus į dabartinę praktiką, teikdama vertingą žinių ir įkvėpimo šaltinį. Tai turi būti neatskiriama bet kokio fizinio kultūros istorijos mylėtojo ar mokytojo bibliotekoje, taip pat tai yra puiki ir prasminga dovana bet kuriam istorinės literatūros ar autentiško gyvenimo būdo gerbėjui.

#VL_Saudargienė #Siminskaitė #1942mKolekcija #KolekcinėKnyga #Žaidimai #Pratimai #Mankštos #IstorinisUgdymas #FizinioAktyvumoPaveldas #EdukacinisArtefaktas #AutentiškasMetodas

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)