Previous
Next

"Šventojo Gralio Samokslas" - Intriguojantis Istorinis Trileris autorius Lynn Sholes ir Joe Moore

Kategorija Knygos Yra sandėlyje 1 Vienetas
15,00 €
8,00 €
Su mokesčiais
0/5

"Šventojo Gralio Samokslas" yra Lynn Sholes ir Joe Moore sukurtas istorinis trileris, kuris pasižymi intrigomis ir neprognozuojama veiksmo eiga. Romanas atskleidžia mįslingą viduramžių relikvijos paiešką, besipynančią su šiuolaikiniais nuotykiais, paslaptimis ir konspiracijomis.

Dalintis

Šiame įtraukiančiame ir detalėmis praturtintame romane "Šventojo Gralio Samokslas", autoriai Lynn Sholes ir Joe Moore suteikia skaitytojams galimybę pajausti istorinės mįslės jaudulį. Veiksmas sukasi aplink legendinį Šventąjį Gralį – objektą, kuris amžius buvo apipintas legendomis ir spekuliacijomis. Knygoje atsiskleidžia kovos dėl pasaulinės galios, praeities ir dabarties susipynimai, o veikėjų atkaklumas atrasti tiesą kelia suspensiją iki pat paskutiniojo puslapio.

#ŠventojoGralioSamokslas #IstorinisTrileris #LynnSholes #JoeMoore #ViduramžiųRelikvija #Nuotykiai #Paslaptys #Konspiracijos #ŠventasisGralis #Legendos #Spekuliacijos #PraeitisIrDabartis #PasaulinėGalva #Suspensija #AtkaklumasIeškotiTiesos #AlmaLittera

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)