Previous
Next

Mindaugas - Karališkasis Kraujas: Dviejų Dalių Istorinis Romanas, autorius Jonas Užurka

Kategorija Knygos
10,00 €
7,00 €
Su mokesčiais
0/5

Atskleiskite Lietuvos didžiojo kunigaikščio Mindaugo gyvenimą per Jonos Užurkos rašytą dviejų dalių istorinį romaną „Mindaugas - Karališkasis Kraujas“. Šis įtraukiantis kūrinys atveria pirmojo Lietuvos karaliaus asmenybę ir politinį genialumą, pateikdamas istoriškai tikslų, tačiau meniškai papuoštą pasakojimą. Įsigykite šią knygą ir panirkite į viduramžių Lietuvos aukso amžių.

Dalintis

„Mindaugas - Karališkasis Kraujas“ yra Jonas Užurkos sukurta istorinio romano perla, leidžianti skaitytojui iš arčiau pažinti vieną ryškiausių figūrų Lietuvos istorijoje - Mindaugą. Knyga detalizuotai, bet tuo pačiu ir gyvai atkuria 13-ojo amžiaus Lietuvos politinę atmosferą, intrigas ir karališkojo kraujo dramatizmą. Autorius, remdamasis istoriniais šaltiniais, kuria nuostabų naratyvą, kuriame susipina tikroviški personažai, epiniai mūšiai ir politiniai manevrai.

Šis leidinys gali tapti neatsiejama bet kurio istorijos mylėtojo bibliotekos dalimi, praturtinant ją ne tik faktine žinių gausa, bet ir menine išraiška. Knigos puslapiuose atsiskleidžia autoriaus gebėjimas kelti praeities šydą ir padaryti ją artima šiuolaikiniam skaitytojui. Taip pat knygoje pateikiama Mindaugo asmenybės analizė, jo karūnavimo aplinkybės ir santykiai su artimiausiais bendražygiais bei priešais.

Šios knygos turinys atitinka ne tik istorijos entuziastų, bet ir plačiosios visuomenės lūkesčius, siūlydama ne tik pramogą, bet ir žinias. Knyga yra puikiai iliustruota, leidžianti skaitytojui ne tik sekti pasakojimą, bet ir vizualiai įsivaizduoti tuometinės Lietuvos aplinką.

Įsigiję „Mindaugas - Karališkasis Kraujas“ gaunate ne tik istorinę kelionę laiku, bet ir kokybiškai išleistą knygą, kuri gali tapti jūsų namų puošmena ar dovaną mylintiems istoriją.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)