Previous
Next

Rimas Zigmas Bičiūnas - Tapybos džiaugsmas

SKU Rimas Zigmas Bičiūnas - Tapybos džiaugsmas Kategorija Knygos Yra sandėlyje 1 Vienetas
21,00 €
15,00 €
Su mokesčiais
0/5

Rimas Zigmas Bičiūnas yra Lietuvos dailininkas, kuris įgijo tarptautinę šlovę savo įspūdingomis kompozicijomis, natiurmortais ir peizažais. Jo kūryba, dažnai inspiruota liaudies kultūra, karnavalais ir baroko estetika, pasižymi emocionaliu ir ryškiu spalvų naudojimu. Bičiūnas ne vieną kartą dalyvavo prestižinėse tarptautinėse dailės parodose ir jo darbai buvo eksponuoti šalia XX a. dailininkų legendų.

Dalintis

Rimo Zigmo Bičiūno kūryba anksti buvo pripažinta ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Praėjus vos dvejiems metams po dailės instituto baigimo, jis jau buvo priimtas į konkursinę III-ąją Baltijos šalių tapybos trienalę, ir po to dalyvavo įvairiose tarptautinėse dailės parodose.

Kodėl šis dailininkas yra unikalus?

Stilius ir Tematika: Bičiūnas kuria natiurmortus, autoportretus, peizažus, bet daugiausiai dėmesio skiria kompozicijoms. Jo kūryboje dažnai pasitaiko karnavalo, liaudies šokių, angelų, muzikantų ir kitų motyvų.

Plastinė Kalba: Jo kūryboje yra matomas intelektuali, rafinuota ir meistriška plastinės kalbos primityvumo atspalvis.

Spalvų Naudojimas: Bičiūnas siekia sukurti paveiksle emocionalų ir ryškų spalvų skambesį, naudodamas kontrastus ir kolorito įtaigą.

Tarptautinė Pripažintis: Jo kūriniai ne kartą buvo eksponuoti šalia tokių XX amžiaus dailininkų kaip Pablo Pikasso, Vasilijus Kandinskis ir Jean Dubuffet.

Filosofija ir Požiūris

Bičiūnui svarbu išreikšti džiaugsmą ir palaimą per savo kūrybą, be dramų ir sunkių minčių, panašiai kaip prancūzų mokyklos dailininkai.

Šiame aprašyme atsispindi Bičiūno unikalus stilius ir meninė filosofija, taip pat jo indėlis į lietuvių ir tarptautinę dailę.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)