Previous
Next

FARIZIEJĖ Francois Mauriac

SKU #Francois Mauriac FARIZIEJĖ Kategorija Knygos Yra sandėlyje 1 Vienetas
5,00 €
2,00 €
Su mokesčiais
0/5

Francois Mauriac, XX amžiaus literatūros klasikas ir Nobelio premijos laureatas, savo romane „Fariziejė“ tyrinėja žmogaus širdies gelmes, kuriose nuolat vyksta tamsos ir šviesos, meilės ir neapykantos, Dievo ir Šėtono kova. Mauriac pateikia pasaulį kaip „prakeiktą žemę“, kurioje žmonės, slegiami nuodėmingų aistrų, besiblaškantys tarp tikėjimo ir žemiškųjų džiaugsmų, ieško atpirkimo ir šviesos.

Dalintis

Romano „Fariziejė“ pagrindinė herojė Brigita Čien yra pateikiama kaip „teisuolė“, kuri, jausdama pašaukimą gelbėti žūstančias sielas, tačiau savo veiksmais negailėstingai griovė kitų žmonių gyvenimus. Brigita manė, kad tarnauja meilei, tačiau iš tiesų jos niekada nepažino. Laikui bėgant, jai atsiveria tikroji meilės paslaptis – meilė, kuriai ji manė esanti ištikima, bet iš tiesų nesuprato jos esmės.

Mauriac savo kūrinyje tyrinėja žmogaus sielos sudėtingumą ir prieštaringumą, atskleisdamas, kaip sunku yra suprasti ir priimti tikrąją meilę, kuri yra atjauta, supratimas ir atleidimas. Brigita Čien kelionė simbolizuoja transformaciją nuo aklumo ir fanatizmo link tikrosios meilės ir empatijos suvokimo.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)