Previous
Next

MATRYOSHKA Retro Popierinė Girlianda – Autentiškas Kalėdų Papuošalas iš TSR Laikotarpio

SKU MATRYOSHKA Retro Popierinė Girlianda Kategorija Daiktai Yra sandėlyje 4 Prekės
10,00 €
7,00 €
Su mokesčiais
0/5

MATRYOSHKA vintage popierinė girlianda yra puikus Kalėdų papuošalas, kuris neša TSR laikotarpio dvasią. Šis originalus papuošalas išsiskiria savo autentiškumu, nes nebuvo restauruotas, išlaikydamas savo pradinę išvaizdą. Su išmatavimais 22 x 21,5 cm, šis papuošalas ne tik atneša šiltą retro stilių į jūsų šventes, bet ir yra puiki dovana mylintiems unikalius daiktus.

Dalintis

Šis MATRYOSHKA vintage papuošalas yra nuostabus Kalėdų ir Naujųjų Metų dekoras, kuris ne tik atneša šiltą retro stilių į jūsų šventes, bet ir pasižymi savo autentiškumu. Šis papuošalas buvo pagamintas TSR laikotarpiu ir iki šiol išlaikė savo originalią išvaizdą, nes nebuvo atstatytas.

Popierinė girlianda MATRYOSHKA, dydžio 22 x 21,5 cm, puikiai tinka tiek tradiciniams, tiek moderniems interjerams. Dėl savo unikalaus stiliaus ir autentiškumo, tai puikus pasirinkimas ne tik kaip asmeniniam namų dekorui, bet ir kaip ypatinga dovana kitiems.

Saugiai laikytas ir išlaikytas geromis sąlygomis, šis Kalėdų papuošalas ne tik atneša TSR laikotarpio dvasią, bet ir tampa stilingu akcentu jūsų šventiniam dekorui. Tai yra puiki proga turėti dalį istorijos savo namuose ir mėgautis ne tik šventinėmis šviesomis, bet ir šiltu, nostalginiu stiliu, kurį neša šis gražus papuošalas.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)