Previous
Next

ELEKTROS BOIKOTAS IR KITI PASAKOJIMAI APIE SMETONINĘ LIETUVĄ - ELEKTROS BOIKOTAS IR KITI PASAKOJIMAI APIE SMETONINĘ LIETUVĄ

SKU ELEKTROS BOIKOTAS Kategorija Knygos
19,00 €
10,00 €
Su mokesčiais
0/5

"ELEKTROS BOIKOTAS IR KITI PASAKOJIMAI APIE SMETONINĘ LIETUVĄ" yra antrasis Gedimino Kulikausko kūrinys, tęsiantis istorijas apie Smetonos laikmetį Lietuvoje. Knyga atskleidžia įdomius, mažiau žinomus faktus ir įvykius, pristatydama skaitytojui visą gyvenimo spektrą ir iššūkius, su kuriais susidurė šios epochos lietuviai.

Dalintis

Gediminas Kulikauskas vėl kviečia skaitytojus panirti į smetoninės Lietuvos kasdienybę per savo naująją knygą "ELEKTROS BOIKOTAS IR KITI PASAKOJIMAI APIE SMETONINĘ LIETUVĄ". Knyga, kaip ir jos pirmtakė "Apelsinų kontrabanda ir kiti pasakojimai apie smetoninę Lietuvą", savo žaismingumu, istoriniu tikslumu ir detalumu suteikia galimybę pažvelgti į šį istorinį laikotarpį kitu kampu. Nuo elektros boikotų iki kasdienės kultūros, politikos ir visuomenės gyvenimo, Kulikauskas, naudodamas retus ir vertingus istorinius šaltinius, sukuria vaizdingą ir gyvą paveikslą apie Smetonos laikmetį. Ši knyga ne tik informuoja, bet ir žavi savo autentiškumu, atskleidžianti gyvenimo niuansus, kurie dažnai praleidžiami oficialiose istorijos knygose.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)