Previous
Next

KRAUTUVĖLĖ GĖLIŲ GATVĖJE - Debbie Macomber

SKU #Debbie Macomber KRAUTUVĖLĖ GĖLIŲ GATVĖJE Kategorija Knygos Yra sandėlyje 1 Vienetas
4,00 €
2,00 €
Su mokesčiais
0/5

Debbie Macomber sukūrė jaukią ir širdį šildančią istoriją, kurioje pasakojama apie keturias moteris, kurių gyvenimai persipina Gėlių gatvėje esančioje krautuvėlėje „Geri siūlai“. Ši krautuvėlė ir mezgimo būrelis tampa vietomis, kuriose moterys gali ne tik mokytis naujų amato gudrybių, bet ir dalintis asmeniniais išgyvenimais, sunkumais bei džiaugsmo akimirkomis. Lidija, žaklina, Kerol ir Aliksė – visiškai skirtingos moterys, kurių gyvenimai įgauna naują prasmę dėl bendrų susitikimų, mezgimo ir viena kitos palaikymo.

Dalintis

Lidija, krautuvėlės savininkė, atsigauna po sunkios ligos ir nori pradėti naują gyvenimo etapą. Žaklina išgyvena dėl šeimos problemų, Kerol svajoja apie vaiką, o Aliksė bando atpirkti savo klaidas, mezgant antklodę labdarai. Mezgimo būrelis tampa vieta, kurioje moterys gali atverti savo sielas, susirasti bendraminčių ir atrasti gyvenimo džiaugsmą net sunkiausiomis akimirkomis.

Debbie Macomber sugeba įtraukti skaitytoją į šiltą ir jaukų pasakojimą, kuriame svarbiausias dėmesys skiriamas moteriškai draugystei, bendrystei ir emociniam ryšiui. Kiekvienos moters istorija yra atskleista su dideliu jautrumu ir supratimu, leidžiant skaitytojui giliau pažinti ir suprasti veikėjus. "Krautuvėlė Gėlių gatvėje" yra ne tik apie mezgimą, bet ir apie gyvenimo iššūkius, tarpusavio ryšius ir moterų galimybę atrasti džiaugsmą bei tikslą bendrame kūrybos procese. Tai knyga, kurią perskaitęs, skaitytojas jausis tarsi apkabintas šilta antklode, sukurta meile ir rūpestingumu.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)