Previous
Next

Ošo TANTRA - AUKŠČIAUSIAS SUVOKIMAS

SKU #Ošo TANTRA - AUKŠČIAUSIAS SUVOKIMAS Kategorija Knygos
15,00 €
13,00 €
Su mokesčiais
0/5

Ošo „Tantra - Aukščiausias suvokimas“ yra meditacijos ir dvasinio augimo šaltinis, kuriame per Tilopos giesmę plačiai aiškinamos meditacijos technikos. Knyga yra tiltas tarp senovės indų mistinio mokymo ir šiuolaikinio žmogaus, siekiančio gilesnės savo esmės pažinimo.

Dalintis

„Tantra - Aukščiausias suvokimas“ neša Ošo gilias įžvalgas, kurios remiasi Tilopos, XI amžiaus indų dvasinio mokytojo, tantros giesmėmis. Nors apie Tilopą kaip asmenybę žinoma nedaug, jo tantros giesmės, perduotos per jo mokinį Naropą, tebesužadina sielas ir siūlo gilias dvasines įžvalgas.

Ošo, su unikalia intuicija ir gilia dvasine supratimu, aiškina Tilopos meditacijos technikas, kurios lieka aktualioms ir galingoms šiandien, po dešimtmečių. Kiekvienas žodis, kiekviena įžvalga tampa vediniu šviesoje kelionėje į gilesnę savęs pažintį, atskleidžia vis naujas erdves sąmonėje ir dvasinėje patirčių plotmėje.

Ši knyga yra ne tik teorinė studija, bet ir praktinė vedlio į meditacijos pasaulį ranka. Ošo moko, kaip naudotis Tilopos technikomis, kad atvertume savo širdis ir protus aukščiausioms suvokimo formoms, įgytume gilesnį įsijautimą į savo vidinį pasaulį ir transcendentalią tikrovę.

„Tantra - Aukščiausias suvokimas“ skiriasi savo gylumu, praturtinančiu skaitytojo dvasinę patirtį ir vedančiu į pažinčios kelionę, kurioje kiekvienas etapas atskleidžia vis naujas dvasinio suvokimo lygmenis. Tai yra kvietimas kiekvienam asmeniui pasinerti į savo esmės tyrinėjimą ir atrasti tantros magiją, kuri veda prie aukščiausio suvokimo.

Skruzdeliukas.lt prekių siuntimo sąlygos 

Prekės yra siunčiamos į betkurį pasirinktą Lietuvos Omnivos paštomatą. 

Prekės dažniausiai išsiunčiamos per 1-2 dienas po gauto apmokėjimo. 

Pristatymo kaina Lietuvoje į Omnivos paštomatus - 3 eurai.  Krepšeliui už 30 eurų ir daugiau - pristatymas nemokamas. 

Galimas siuntimas į užsienį, siuntimo kaina skaičiuojama atskirai atsižvelgiant į siunčiamą šalį ir prekę (dydį, kiekį)